De Jong per Bernardo Silva, l'intercanvi que es plantegen Barça i City

Els dos clubs podrien arribar a un acord perquè De Jong marxés al club anglès i Bernardo Silva es posés a disposició de Xavi Hernández
Actualitzat

La sortida de Frenkie de Jong del Barça és cada cop més evident. Tot i que el jugador blaugrana ha repetit en diverses ocasions que no vol marxar del club, Xavi Hernández sembla tenir clar que no compta amb ell per a la propera temporada. De fet, el nom del neerlandès s'ha vinculat a diversos clubs, com el Manchester United, però sembla que el City podria ser l'opció més viable.

De Jong podria acabar jugant la temporada 2022/23 a les ordres de Pep Guardiola si el City i el Barça arriben a un acord. En concret, segons explicava Lluís Canut al programa "Onze", d'Esport3, el club anglès i el FC Barcelona es plantejarien un intercanvi de jugadors. Així, Bernardo Silva podria arribar al vestidor del Camp Nou a canvi de De Jong.

De fet, el Barça ja va haver de disputar-se amb el Manchester City, i també amb el PSG, l'arribada del migcampista al Camp Nou. I és que, sembla que el jugador agrada a Pep Guardiola. De la mateixa manera, Xavi Hernández estaria en disposició de rebre amb els braços oberts Bernardo Silva per reforçar el mig del camp.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut