Spieth, líder indiscutible del l'Open Britànic (EFE)
Golf

Jordan Spieth consolida el seu liderat a l'Open Britànic en una jornada de rècord

El nord-americà ha confirmat el seu liderat en solitari en una jornada on ha destacat per sobre de tots el golfista sud-africà Branden Grace que s'ha apuntat un -8 a Royal Birkdale. Mai s'havia fet una volta amb tants pocs cops en un Major

Actualitzat

El golfista nord-americà Jordan Spieth ha consolidat el seu liderat a la tercera jornada de l'Open Britànic, que es disputa aquest cap de setmana a Royal Birkdale, a la costa nord-occidental d'Anglaterra. Spieth, guanyador del Masters d'Augusta i l'Open dels Estats Units de 2015, s'ha anotat cinc birdies en una jornada assolellada per posar-se a onze sota par, tres cops per davant del també nord-americà Matt Kuchar (-8).

Jordan Spieth ja es va situar líder en solitari sota les tempestes de divendres i ha aprofitat les bones condicions de dissabte per reafirmar el liderat del que podria ser el seu tercer dels quatre grans abans dels 24 anys, una gesta que només ha aconseguit fins ara el llegendari Jack Nicklaus. Cabrera-Bello ha acabat la jornada en setè lloc després de completar la jornada amb quatre birdies i es queda a vuit punts del líder. 

Branden Grace signa la millor targeta de la història d'un Major

El golfista Branden Grace ha fet història a Royal Birkdale. El sud-africà s'ha adjudicat un nou rècord golfístic apuntant-se una volta de només 62 cops en la tercera jornada de l'Open Britànic, la més baixa vista mai en un Major. I això és molt dir, ja que l'Open britànic es remunta a l'any 1860, un segle i mig des que va néixer.

Grace ha aconseguit aquest resultat amb 8 birdies, que l'han deixat amb un -8 aquesta tercera jornada i un -4 global: "Estava en un bon moment i només vaig intentar acabar la ronda sense bogeys. De vegades ajuda no saber que estàs fent un rècord. No en tenia ni idea, però la sensació encara és més dolça".

La targeta del golfista:

 

 

 

 

 

Anar al contingut