Espanyol

S'escalfa el mercat de l'Espanyol: Gragera, Denis Suárez i Pol Lozano

L'Sporting reclama 5 milions pel mig centre asturià. A Vigo ja assumeixen l'adeu de l'exculer, que farà escala a l'Espanyol abans de firmar pel Vila-real. Lozano ha demanat sortir

Redacció Esport3Actualitzat

El mercat perico està en plena ebullició, amb diversos noms sobre la taula i més d'una operació per concretar quan falten cinc dies perquè tanqui el mercat de fitxatges. Fins ara, ja s'han lligat dos fitxatges, un central (César Montes) i un lateral dret (Pierre-Gabriel), però falten posicions per reforçar.

La lesió de Keidi Bare, de fet, va generar una nova necessitat en el mig centre. L'opció de José Gragera agafa força. L'Sporting veu difícil retenir el jugador, però no ho posarà fàcil. El club asturià ha fixat un preu de cinc milions. Són pretensions massa altes per a les possibilitats de l'Espanyol.

Denis Suárez en un partit amb el Celta
Denis Suárez en un partit amb el Celta

A més, per Gragera, també s'hi ha interessat l'Sporting de Braga. El representant del futbolista ha estat aquest matí a El Mareo per mirar de desbloquejar la situació. La proposta de l'Espanyol atrau aquest migcampista de 22 anys i 187 centímetres.

Denis Suárez, en camí

A Vigo, mentrestant, ja donen per feta la sortida de Denis Suárez. El president del Celta ha acabat cedint i obrirà la porta a l'ex del Barça per alliberar massa salarial. Només així, a Vigo, poden afrontar el fitxatge d'un nou davanter.

El jugador s'ha compromès amb el Vila-real per al curs 23-24, però abans recalarà durant sis mesos a l'RCDE Stadium. Amb l'Espanyol, està tot parlat i acordat. Només falta que Denis Suárez rescindeixi amb el Celta.

En imatge el porter de l'Espanyol, Benjamin Lecomte
En imatge el porter de l'Espanyol, Benjamin Lecomte (rcdespanyol.com)

Embús a la porteria

En la llista de peticions de Diego Martínez, també hi ha un porter. Lecomte, amb permís del club, ha viatjat avui a Montpeller. Serà la seva destinació final, un cop resolgui la situació contractual amb l'Espanyol. Serà aleshores quan Domingo Catoira reactivi la recerca d'un relleu, amb Pacheco com a opció prioritàriaJa fa setmanes que hi ha acord amb el porter extremeny. Només falta convèncer els dirigents de l'Almeria.

En la rampa de sortida, també hi ha Pol Lozano. Fart de veure's a la banqueta, el migcampista ha demanat permís perquè no l'incloguin en la pròxima convocatòria. Vol trobar una sortida abans que el pròxim 31 de gener s'abaixi la persiana del mercat d'hivern.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut