Barça

Bartomeu: "La plantilla de futbol va entendre la situació des del primer moment"

El president del Barça ha parlat a Catalunya Ràdio sobre com està afectant el coronavirus l'economia del club i sobre les mesures que s'estan adoptant, entre elles la retallada de sou als equips professionals

RedaccióActualitzat

En una entrevista a El mati de Catalunya Ràdio, el president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha donat explicacions al voltant de les mesures que està adoptant el Barça per fer front a l'impacte econòmic de la crisi del coronavirus. Mesures que han implicat una retallada de salaris als equips professionals. Els darrers a sumar-s'hi van ser, ahir, l'equip de futbol

"Els jugadors no s'han negat mai a la rebaixa salarial. Sempre hi han mostrat una predisposició absoluta. El dia 20 de març, Òscar Grau i jo mateix vam parlar amb els quatre capitans i van estar d'acord a fer un esforç per ajudar el club. Molts grans clubs europeus estan prenent mesures com aquestes per fer front a la crisi."

Al seu comunicat d'ahir, Leo Messi va lamentar que des de dins del club hi hagués qui els posés la lupa a sobre, afegint-los encara més pressió. Bartomeu creu que les relacions amb el vestidor no estan pas tocades.

"No, ni de bon tros. La relació amb els jugadors és fluida. Aquests dies, sense anar més lluny, hi hem parlat moltíssimes vegades. Però sí que es cert que han estat dies de molts nervis i que gent de dins i de fora del club han parlat sense tenir tota la informació. I això molesta i no ajuda."

Bartomeu també s'ha referit al fet que no tots els jugadors de bàsquet han acceptat la proposta i ha matisat que no és que no l'acceptin, sinó que encara l'estan valorant.

Bartomeu ha explicat que les rebaixes en els equips professionals permetran un estalvi de 16 milions d'euros al mes, però que amb això no n'hi haurà prou, i ha argumentat que, de cara al futur, potser caldrà repensar el model d'alguna competició, com el Mundial de Clubs de 24 equips que es volia fer a partir de l'any que ve.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut