El Barbastre la va fer grossa contra l'Almeria (EFE)
El Barbastre la va fer grossa contra l'Almeria (EFE)
Barça

Barbastre o Arandina, les principals opcions per al Barça en la Copa

En el sorteig de dimarts ja entraran els quatre equips de la Supercopa d'Espanya. Només queden en competició dos "supervivents" de la Segona RFEF i quatre de la Primera RFEF

Redacció Esport3Actualitzat

En la Copa del Rei, el Barça entrarà en competició a partir de la pròxima eliminatòria, els setzens de final. Serà dimarts quan sàpiga el rival al qual s'enfrontarà. D'opcions, no n'hi ha gaires. Com el Barça, els altres tres equips que participaran en la pròxima Supercopa d'Espanya --Reial Madrid, Atlètic de Madrid i Osasuna-- també han estat exempts fins ara de la Copa.

De "supervivents" de la Segona RFEF només en queden dos, l'Arandina i el Barbastre. Van ser capaços d'eliminar, contra tot pronòstic, dos equips de Primera --el Cadis i l'Almeria, respectivament-- i ara es freguen les mans davant l'arribada d'un dels grans de la Lliga. Rebran a casa un dels quatre classificats per a la Supercopa d'Espanya.

 

De Primera RFEF, la tercera categoria del futbol espanyol, hi ha quatre representants: Castelló, Unionistas de Salamanca, Màlaga i Lugo. D'aquests quatre, dos tindran la recompensa de trobar-se, en setzens de la Copa, amb un equip de la Supercopa d'Espanya.

I un Espanyol-Girona?

A més del Cadis i l'Almeria, també el Granada ha quedat fora de combat abans d'hora. En el seu cas, per alineació indeguda en el duel de primera ronda contra l'Arosa. En total, per tant, hi haurà 17 equips de la Primera Divisió en el sorteig de dimarts. I, de Segona, 9 clubs continuen endavant, incloent-hi l'Espanyol.

 

Així, els blanc-i-blaus saben que es veuran les cares amb un Primera, excloent-hi els quatre de la Supercopa, i ho faran a l'Stage Front Stadium. Els podria tocar, per exemple, el Girona. Per al conjunt gironí, el sorteig no estarà tan condicionat. Tant podria ser que els toqués un rival de la Primera RFEF a domicili, com un de Primera Divisió i a Montilivi.

Aquesta eliminatòria de setzens de final es disputarà el primer cap de setmana de gener, entre dissabte 6 i diumenge 7.

Anar al contingut