Espanyol

L'Espanyol elimina el Valladolid (3-1) i passa als setzens de final de la Copa del Rei

Dos gols de Jofre i un de Puado classifiquen l'equip blanc-i-blau per a la següent ronda

Ramis ha optat per capgirar l'equip de dalt a baix contra el Valladolid i només Cabrera i Keidi Bare han repetit respecte al partit contra l'Oviedo. La primera declaració d'intencions l'ha feta el Valladolid i, concretament, Joni Montiel, amb un xut desviat. La segona, també, a càrrec dels castellans. Gustavo Henrique ha rematat totalment sol i Joan Garcia ha parat en dos temps.

Keita Baldé ha començat la jugada de l'1-0 i Jofre Carreras l'ha continuada amb una gran maniobra individual per marcar el seu primer gol a la Copa. El gol ha arribat en el 24, en la primera ocasió dels blanc-i-blaus. En el 43, la gran centrada de Salvi l'ha aprofitada un Jofre en estat de gràcia per rematar tal com venia i encarrilar el partit abans del descans.

Un greu error de Cabrera no l'ha aprofitat Cedric per retallar diferències en el temps afegit de la primera part. Mateixos protagonistes en la primera jugada de la segona part; en aquest cas, Cabrera ha impedit el gol de Cedric. Quan més tranquils estaven els blanc-i-blaus, una centrada de Tunde ha permès Salazar, amb la col·laboració de Ramón, escurçar diferències i ficar el Valladolid al partit.

Però ha estat l'Espanyol el que ha tornat a colpejar per tancar, amb gol de Puado, ara sí definitivament, el partit. El 3-1 definitiu classifica els de Ramis pels setzens de final de la Copa.