Arda Turan, el dia de la seva retirada amb el Galatasaray
Futbol

Arda Turan, arruïnat després de ser estafat

L'exblaugrana declara haver perdut més de 13 milions d'euros en unes suposades inversions que es van fer fonedisses

Redacció Esport3Actualitzat

Arda Turan ha declarat davant la justícia turca com a víctima d'un sistema d'estafes que ha afectat altres futbolistes. L'exblaugrana ha reconegut que va perdre 13 milions d'euros en unes suposades inversions que després van desaparèixer com per art de màgia.

Turan, de 36 anys, va tornar al seu país el gener del 2018 procedent del Barça per acabar-se retirant al club on es va formar, el Galatasaray. En els últims anys va fer unes inversions a través de l'entitat bancària turca DenizBank, assessorat per un exdirector de banc, Seçil Erzan.

Altres futbolistes o exfutbolistes, com Fernando Muslera, Emre Çolak o Emre Belözoglu, també han caigut a la presumpta estafa, però hi havien aportat quantitats menys significatives que Turan, que per aquest fet acapara les portades al país otomà.

"Em va enganyar dient: 'Qui inverteixi en aquest fons, obtindrà guanys'. Vaig regalar més de 13 milions d'euros. Tots els diners i l'esforç que havia guanyat. La feina d'anys va desaparèixer de cop. (...) Ho sento molt. Tot aquest esforç m'ha deixat esgotat. Tots els meus estalvis es van perdre en un instant."

 

 

Anar al contingut