Ansu Fati, recta final de la recuperació
Barça

Les anades i tornades d'Ansu Fati en la seva recuperació

El jove jugador blaugrana combina la ciutat esportiva Joan Gamper amb els viatges a Madrid per completar el seu procés de recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

El 7 de novembre del 2020 es va convertir en un dia fatídic per a Ansu Fati. El jugador blaugrana es va trencar el menisc intern en una desafortunada jugada contra el Betis al Camp Nou. Des de llavors, el davanter ha patit una autèntica odissea per recuperar-se de la lesió. Ansu Fati, que es va perdre el que quedava de temporada, va posar la mirada en la temporada 2021/22, i es va perdre inclús l'Eurocopa 2020 amb la selecció espanyola.

El jugador del Barça es va instal·lar a Madrid per recuperar-se de la lesió al menisc intern del genoll esquerrà. El davanter es va presentar a la ciutat esportiva Joan Gamper el passat cap de setmana per fer-se les proves PCR abans d'iniciar la pretemporada amb l'equip. Ansu Fati, però, no va poder reincorporar-se amb el grup per no estar al 100% i va tornar a la capital espanyola per seguir amb la recuperació.

En l'objectiu de tornar a competir amb el Barça, Ansu Fati complirà un estricte programa de recuperació que el farà estar entre Madrid i Barcelona. Els plans del blaugrana preveuen passar quatre dies a la setmana a la ciutat madrilenya i tres a la ciutat esportiva Joan Gamper.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut