Aleksander Ceferin en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol Internacional

Aleksander Ceferin: "Tots n'hauran d'assumir les conseqüències, no podem fingir que no ha passat res"

El president de la UEFA assenyala el Barça, el Reial Madrid i la Juventus, a qui amenaça amb dures sancions per creure encara en el projecte de la Superlliga

Redacció Esport3Actualitzat

El projecte de la Superlliga portarà conseqüències als seus creadors: als que ja no hi són i als que encara hi confien. El Barça és al segon grup. El club blaugrana s'hi va adherir i encara no ha anunciat la seva retirada d'un projecte que va fracassar tot just en néixer. El vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, en exclusiva per TV3, va explicar els motius del club per seguir endavant a la Superlliga.

 

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, però, no descansarà fins que els dotze clubs membres hagin pagat per la creació de la Superlliga. L'eslovè assegura que hi haurà sancions per tots ells, però creu que hi ha una diferència entre els que ja han marxat i els que no.

"Hi ha qui encara creu que la Terra és plana i que la Superlliga encara existeix."

"Hi ha una diferència clara entre els clubs anglesos i la resta. Es van retirar i van admetre que van cometre un error."

Ceferin també valora positivament l'Atlètic de Madrid, el Milan i l'Inter, que es van acabar retirant després dels clubs anglesos.

 

Dures sancions

En una entrevista al Daily Mail, el president de la UEFA ha advertit que hi haurà dures sancions sobretot pel Barça, Reial Madrid i Juventus. Ceferin ha destacat que a aquests tres clubs se'ls podria prohibir jugar a la Lliga de Campions la pròxima temporada. De moment, el conjunt blanc no ha rebut cap notificació i disputarà les semifinals contra el Chelsea.

 

 

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut