Barça

Laporta, sobre la Superlliga: "És una necessitat"

Les primeres declaracions de Joan Laporta, i en exclusiva a TV3, sobre la posició del Barça respecte a la Superlliga. El club es manté en el projecte

Redacció Esport3Actualitzat

Encara no havia donat la seva versió sobre el projecte de la Superlliga. Joan Laporta ha trencat el silenci en una entrevista a TV3, a les instal·lacions del Reial Club de Tenis Barcelona:

Laporta ha dit que, de moment, no baixen del projecte. Que l'impuls d'aquesta Superlliga ve donat per una necessitat econòmica que tenen els clubs:

"Tenim una posició de prudència. És una necessitat, però l'última paraula la tindran els socis. Els clubs grans aportem molts recursos i hi hem de dir la nostra respecte al repartiment econòmic".

I té molt clar com hauria de ser aquesta competició amb consentiment de la UEFA:

"Ha de ser una competició atractiva, basada en els mèrits esportius. Sóm defensors de les lligues estatals i estem oberts a un diàleg obert amb la UEFA".  

El paper que ha jugat Joan Laporta ha merescut una atenció especial per part del president de la Lliga Javier Tebas.

 

Tot i la decepció i sensació de fracàs dels organitzadors, Laporta s'ha mostrat positiu i no ha donat per enterrat el projecte:

 

"Necessitem més recursos perquè això sigui un gran escpectacle. Crec que hi haurà una entesa.  Hi ha hagut pressions a alguns clubs, però la proposta segueix existint. Nosaltres fem unes inversions molt importants, els salaris són molt alts i s'han de tenir en compte totes aquestes consideracions, tenint en compte els mèrits esportius"

El club es manté dins del projecte supeditat a la decisió de l'assemblea de socis compromissaris.

 

 

Josep Pedrerol, director i presentador del Chiringuito de Jugones on Florentino Pérez va explicar el projecte de la Superlliga, ha estat entrevistat aquest dijous al Planta Baixa de TV3, i ha donat el projecte com a "fracassat":

 

 

La UEFA amenaça el Reial Madrid i exculpa al Barça

En una entrevista en un mitjà eslovè, el president de la UEFA, Aleksander Ceferinha parlat del paper del Barça en el projecte.

"Tots m'han decebut, però el Barça és el que menys. Joan Laporta va ser elegit president fa menys de dos mesos, de manera que no ha pogut fer gaire cosa."

I ha afegit: "El contracte que va firmar, en què deixava la decisió final als socis, va ser molt intel·ligent."

 

 

ARXIVAT A:
Superlliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut