Els fets van tenir lloc al Camp de Futbol Iñaki Fernández Orjales
Futbol

Agressió salvatge a un entrenador de juvenils

El tècnic de la Jonquera va ser agredit pel delegat de l'equip rival, per un jugador i per un aficionat

Redacció Esport3Actualitzat

Les agressions en el món del futbol semblen no tenir límit, i n'hi continua havent. Aquesta vegada, qui ha patit una agressió salvatge ha estat l'entrenador de la Jonquera durant el partit a domicili contra l'Empuriabrava-Castelló, de Segona Divisió juvenil. Un duel que es va suspendre per aquesta agressió en el tram final, concretament al minut 71. La UE La Jonquera ha fet un comunicat públic per condemnar l'incident violent.

Reacció de l'Empuriabrava-Castelló

També, s'ha pronunciat el CF Empuriabrava, a través de les xarxes socials, per condemnar els fets i per deixar clar que les persones que han agredit al tècnic no representen pas el club. Per això, el club expulsarà el delegat i el jugador juvenil que van agredir l'entrenador de la Jonquera. 

 

Què va passar?

Segons l'acta del partit, redactada per l'àrbitre, hi va haver una discussió. El delegat de l'Empuriabrava-Castelló primer hauria llançat una ampolla al tècnic, Arnau Liesa, sense arribar a tocar-lo. Tot seguit, li hauria donat dos cops de puny consecutius a la cara, el segon dels quals l'hauria fet caure a terra, i el delegat se li hauria llançat al damunt per seguir pegant-li amb les mans i amb els peus. En el moment de l'agressió s'hi haurien afegit un aficionat local i un jugador del juvenil de l'Empuriabrava-Castelló, que també haurien donat puntades de peu i cops al cap i a la resta del cos del tècnic, que va ser traslladat de seguida amb ambulància a l'Hospital de Figueres.

"Arnau Liesa va haver de ser traslladat a l'Hospital de Figueres amb ambulància, on va ser degudament atès per les lesions ocasionades a les costelles, al cap i altres parts del cos", segons el club jonquerenc.

L'entrenador ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

Recupera l'entrevista del Tot Gira amb l'entrenador:

 

 

 

Anar al contingut