Barça

Adriano: "A deu punts, vaig creure que Lliga ens donaria una oportunitat"

El lateral brasiler Adriano Correia s'ha congratulat per l'oportunitat que creu que li ha donat el campionat al Barça, després de veure la Lliga perduda quan estaven a deu punts del liderat. Després de les ensopegades que va patir l'entitat catalana en l'arrencada de l'any i que el va situar a deu punts del Reial Madrid, Adriano va creure que la Lliga els donaria una oportunitat. Així ho ha expressat en la roda de premsa que ha ofert als mitjans després de l'entrenament del Barça.

Actualitzat
"Han estat una llàstima les baixes i les coses que ens han passat aquesta temporada. L'equip ha fet un gran esforç. Quan estàvem a deu punts, vaig creure que la Lliga ens donaria una oportunitat, i aquí estem, feliços", ha assenyalat.

Per al jugador blaugrana, el mantra en què s'ha convertit aquesta temporada la queixa cap els àrbitres "són coses que a nosaltres tant ens fa. Qui perd, sempre intenta trobar una excusa. Els que es vulguin queixar, que es queixin". Al fil d'aquestes queixes, el brasiler ha tornat a posar l'accent en l'estat dels camps que s'està trobant el Barcelona aquest mes, després que en el partit contra el Saragossa presentés una gespa seca i amb l'herba alta. "Això no només ens perjudica a nosaltres, sinó també el rival", ha subratllat. En la lína expressada per Guardiola.

El jugador blaugrana s'ha mostrat content pel moment en què es troba el seu equip, per estar pressionant el Madrid. "Ara estem a tres punts. No podem interferir en els partits del Madrid. Només podem pensar en nosaltres", ha precisat un Adriano Correia que creu que ara hi ha alegria i que, a partir d'ara, "només vindran coses bones"."Nosaltres sempre hem cregut. I seguirem creient", ha conclòs el jugador blaugrana, desitjós d'estar "molts anys més en aquesta casa".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut