Luis Enrique reacciona davant del proper rival a la Champions (Reuters)
Futbol

Luis Enrique posa "morbo" a l'eliminatòria Barça-PSG

La reacció peculiar de Luis Enrique quan li pregunten sobre el pròxim rival a la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Fa poc més de 24 hores que es coneix l'enfrontament de quarts de final de la Champions entre el Barça i el PSG. Un duel que als culers els fa respecte. En canvi, al tècnic del PSG, Luis Enrique, li fa gràcia. Com a mínim, no ha parat de riure durant l'entrevista que li ha fet la televisió del club, que l'ha interrogat sobre el duel, i ell, com és habitual, ha posat i ha dit, literalment, "morbo" a la situació:

"París SG i Barcelona són equips que ja hem compartit moltes coses junts. Molt bonic, molta morbositat i molt content, la veritat"

Luis Enrique sembla que estigui content de tenir el Barça com a rival en la pròxima eliminatòria. S'ha vist tranquil, distès, i normalitzant la situació. Una reacció molt diferent de la de Xavi Hernández, que s'ha mostrat molt prudent.

"Com tots els que queden, serà un partit vital, rival de Champions, fortíssim i intens. Estan fent molt bé les coses els últims anys. Ens costarà segur, però crec que hi arribem bé tots dos equips. Em penso que l'Atlètic no perd al seu camp en Lliga des que hi vam guanyar nosaltres l'any passat."

La cleca de Luis Enrique responent a "El Chiringuito"

Un periodista d'"El Chiringuito" pregunta a Luis Enrique sobre el paper de Kylian Mbappé a quarts de final de la Champions contra el Barça, i el tècnic ha respost al seu pur estil.

"Està molt ben formulada la pregunta, -et felicito!- per intentar portar-me al teu terreny. Però si comences per Chiringuito i què has dit més? Jugones… Això és territori comanxe, territori enemic. No, enemic perquè jo no en tinc . Soc superestimat per tots els mitjans de comunicació, per la qual cosa et portaré al meu terreny".

"Hi ha tants supòsits que tot pot passar. I el que hagi de passar passarà. ¿Et sembla bé? Però fantàstic, et felicito per la teva pregunta"

 

Anar al contingut