Futbol

​​Luis Rubiales, inhabilitat durant tres anys per la FIFA

La FIFA reitera el seu "compromís absolut de respectar i protegir la integritat de totes les persones, i de vetllar perquè es respectin les normes bàsiques de la conducta cívica"

Redacció Esport3Actualitzat

L'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha estat inhabilitat durant tres anys per a l'exercici d'activitats relacionades amb el futbol.

La Comissió Disciplinària de la FIFA ha inhabilitat Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), per exercir qualsevol activitat relacionada amb el futbol durant tres anys, tant a nivell nacional com internacional, en considerar que la seva conducta ha infringit l'article 13 del Codi Disciplinari de la FIFA.

Aquest cas està relacionat amb el petó forçat que Rubiales va fer a Jennifer Hermoso durant la final de la Copa Mundial Femenina, pels quals Rubiales havia estat suspès amb caràcter provisional durant un període inicial de 90 dies.

La decisió de la Comissió Disciplinària de la FIFA s'ha notificat avui a Rubiales, qui, en virtut del que s'estipula al Codi Disciplinari de la FIFA, disposa de deu dies per sol·licitar la decisió fonamentada.

Aquesta decisió es pot recórrer davant de la Comissió d'Apel·lació de la FIFA.

 

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut