INNOCENTADA! Tomàs Molina inaugura el primer restaurant gastrometeorològic d'Europa

Néstor GómezActualitzat

Segur que la majoria ja us en vau adonar per la data... però aquesta notícia era una INOCENTADA!!

Tot i que heu fet tants comentaris... que potser ens ho repensem!!

BON ANY 2018!

Ahir la secció de meteorologia vam ser testimoni d'un gran esdeveniment, la inauguració d'un restaurant especial. Tomàs Molina es llança al món de la restauració amb una idea original inspirada en alguns restaurants dels Estats Units, la meteorologia i la cuina. És el primer del seu àmbit a escala europea.

 

Coincidint amb aquestes festes, Tomàs Molina ha inaugurat el restaurant Ajulp, "pluja" a l'inrevés, situat a tocar del mar a Badalona. L'home de temps i docent a la Universitat de Barcelona fa el salt a la restauració per aconseguir un dels grans projectes de la seva vida, fusionar el menjar i la meteorologia. Aquest projecte neix d'un viatge que va fer a Nova York fa 10 anys en què va descobrir una cadena de restaurants amb noms de fenòmens meteorològics.

Els aficionats a la meteorologia i els amants de la gastronomia podran gaudir d'un espai singular i únic. Descobrireu un sostre de vidre que permet veure en tot moment el temps que fa. A més, compta amb 4 sales ambientades amb diferents tipus de temps. Potser la sala més espectacular és la dedicada al temps en el mar. Consisteix a viure les sensacions que tenen els pescadors i els mariners quan hi ha mala mar, amb onades superiors als 4 metres. Una experiència que no us deixarà indiferents.

Als fogons, Jordi Mas, deixeble de Pep Noguer, ofereix una carta de gran qualitat amb productes ecològics i de proximitat. Una altra sorpresa és l'aportació de la Gemma Puig a les postres que ofereix l'Ajulp, la seva gran passió que tenia amagada. A banda de ser dona del temps, la Gemma, titulada a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, ha col·laborat en l'elaboració de la meitat de la carta de postres que descobrireu fàcilment perquè tots comencen per la lletra "g".

A més, és un establiment 100% sostenible gràcies a la gran ajuda i implicació de Francesc Mauri. Els clients amb cotxe elèctric disposaran de 4 places de pàrquing amb càrrega ràpida.

Anar al contingut