Sant Esteve entre dos fronts

Els núvols aniran augmentabt, però la tongada de pluja més general arribarà dimecres.

RedaccióActualitzat

El ràpid pas d'un front de matinada, i l'arribada d'una segona línia de núvols, ens deixaran un Sant Esteve de temps canviant i una mica insegur. El primer serà molt poc actiu, i el segon traurà el nas, però deixarà la pluja dimecres.

Núvols abundants i poca pluja

El matí serà de cel variable, amb pas de núvols alts i mitjans, tret del nord-oest, on seran més compactes. També hi haurà bancs de boira a la depressió Central i altres zones enclotades. El risc de pluja serà més probable al Pirineu i Prepirineu occidental.

A la tarda, arribaran nous núvols per l'oest, més extensos i espessos i les clarianes s'aniran tapant de manera progressiva. De nou, la precipitació és més probable cap al nord-oest, amb una cota de neu que anirà baixant des dels 1.200 cap als 800 metres. A la resta, hi pot caure algun ruixat molt puntual i dispers. En tot cas, les precipitacions seran molt poc abundants.

Temperatura

Tindrem menys contrast tèrmic, perquè la temperatura matinal pot pujar una mica, però la diürna tendirà a baixar en general.  Un dia més, el factor boira condicionarà la temperatura de manera local, en cas de resistir algun banc dispers.

I dimecres...

Per fi arribarà un front més actiu. Passarà de matinada i deixarà pluja a moltes comarques. Quan hagi pssat, la precipitació es concentrarà al Pirineu i el protagonista serà el vent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut