Els núvols es retiren i arrenca la pujada de les temperatures

Els abrics més gruixuts continuaran tancats a l'armari

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica guanyarà terreny al llarg del dia, amb alguna excepció puntual, com després comentarem. Durant els propers dies, un anticicló situat a l'Atlàntic es desplaçarà cap als Alps i provocarà un temps ben tranquil a tots els països mediterranis, fins i tot durant el cap de setmana.

Boirines a Artesa de Segre (Olga Mayora)

Dels núvols al sol

Durant el matí encara tindrem núvols baixos o boires a les planes de la Catalunya central i la Terra Ferma. Els núvols també seran presents al llarg de la Costa Daurada. A la resta del país lluirà un bon sol. Ara bé, a partir del migdia s'invertirà la situació, amb sol a tot el país tret del Pirineu, el Berguedà, Osona i la Garrotxa, on els núvols apareixeran i quedarà el cel variable. A la Vall d'Aran, l'arribada d'un front esquifit deixarà el cel completament cobert i amb possibilitat d'alguna feble precipitació. Serà en forma de neu per sobre dels 1.800 metres.

Màximes a tocar dels 20 ºC

Després d'un dimecres amb un ambient proper a l'hivern, les temperatures tornen a distanciar-se dels registres habituals. Les màximes pujaran arreu del país i les més altes del dia fregaran els 20 ºC.

I la recta final de la setmana...

Tot indica que arriben dies tranquils, presidits pel sol i alguns núvols a la costa central. Les temperatures tendiran a pujar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut