Editorial Flamboyant

En una època de fusions, desaparicions i crisis, sempre és una bona noticia el naixement d'un nou projecte editorial. En aquest cas es tracta de Flamboyant,

Actualitzat
En una època de fusions, desaparicions i crisis, sempre és una bona noticia el naixement d'un nou projecte editorial. En aquest cas es tracta de Flamboyant, una aventura encapçalada per l'Eva i la Patrícia que busca fer-se un forat reeditant llibres il·lustrats de qualitat del segle XIX, recuperant una estètica i una manera de fer que, a casa nostra no ha tingut massa fortuna fins ara. L'editora, l'Eva Jiménez Tubau ens fa cinc cèntims d'aquesta idea digna de ser celebrada i que ja té dos sòlides mostres al mercat.




Editorial Flamboyant és un nou projecte dissenyat amb il·lusió que vol apropar llibres de qualitat als més petits i als seus pares.

L'equip el formem la Patrícia i jo, l'Eva, a més d'altres col·laboradors. Ens vam conèixer fa uns quatre anys dins del sector editorial. De seguida vam connectar i fa cosa d'un any i mig vam decidir muntar un projecte juntes. Totes dues som unes apassionades dels llibres, no només com a lectores sinó també del llibre com a objecte. Vam decidir que el que volíem era crear una editorial de llibres de molt alta qualitat per nens, no només en el seu contingut sinó també en els materials utilitzats.
Ens vam adonar que no hi havia cap producte clàssic al mercat català i espanyol (a diferència de països com França, Itàlia o Alemanya) i, com a fans que som dels llibres il·lustrats antics, vam decidir crear una col·lecció de llibres anglosaxons del segle XIX.
Després de buscar per diferents llocs vam veure que la Universitat de Florida, als EE.UU., tenia un fons editorial immens d'aquests llibres. Vam contactar amb ells i es van mostrar interessats en el projecte, pel que ens van enviar les imatges escanejades dels llibres que els vam demanar i vam començar la tasca de retoc d'imatge i disseny de col·lecció.
El disseny que li hem volgut donar és clàssic, elegant i auster però alhora vistós: són uns llibres preciosos que criden molt l'atenció al punt de venda.

De moment, hem sortit amb dues novetats (en català i en castellà): Terronets de sucre i El llibre amb sentit, i planegem editar-ne més a finals de setembre/principis d'octubre. Podreu trobar més informació a la nostra pàgina web i al nostre bloc.
Com veureu, són edicions molt acurades i un excel·lent regal per a nens i nenes i estem convençudes que agradaran molt tant als pares com a les criatures!



Gràcies Eva
Anar al contingut