Massaviu i Le Nais: "30 ºC" Cançó de l'estiu d'iCat 2020

Massaviu i Le Nais firmen la cançó de l'estiu del 2020 d'iCat

"30˚C": onades, ritmes tropicals i paraules boniques per a l'estiu més estrany de les nostres vides

Massaviu és una de les joves bandes emergents que viu del "do it yourself" més absolut: des del Baix Montseny, Miki Lloret, Ferran Romero i Biel Colomer enregistren i mesclen les seves cançons al seu propi estudi, creen i facturen els seus videoclips, i comuniquen sense intermediaris allò que volen dir. Instal·lats en el llenguatge de les músiques urbanes, atresoren una carrera curta i intensa, amb dos discos llargs ("Dies de sol", del 2019, i "7 coses que t'hagués volgut dir", del 2018) i un EP ("Dies de pluja", d'aquest any) que és també un projecte audiovisual.

Quan encara ressonen els ecos de les recents "Quarantena mood" i "No hi ets", nascudes durant el confinament, Massaviu fan un pas més i s'alien amb Le Nais per firmar la cançó de l'estiu d'iCat. Ella, la model, poetessa i dissenyadora de joies Naida Castel, debutava a principis d'any amb les quatre cançons de "When I can't speak but I can sing" i maneres sensibles i fosques. Junts, a les portes de l'estiu més estrany de les nostres vides, posen en solfa "30˚C", tres minuts i mig de lluminós sabor tropical per agafar la bossa, la tovallola i el para-sol, i enfilar les frases que ningú es cansaria d'escoltar. Del "perdre temps amb tu no serà mai temps perdut" al "no em canso de tu", "30˚C"destil·la innocència, estiu i esperit pop.

iCat va posar en marxa la seva cançó de l'estiu l'any 2017, just abans de tornar a l'FM, amb la rotunda "Amor a la plaça" de Miquel Vilella. "Tot això és de debò", d'Homes Llúdriga (2018), i "Som el que som", de Red Pèrill (2019), formen l'encara curta però nutritiva banda sonora dels estius de l'emissora.

Anar al contingut