De Marina Romero a Albert Montilla: la programació d'estiu de Catalunya Ràdio

"El matí", "La tarda", "El suplement", dos nous programes, els podcasts i força contingut infantil t'ajudaran a fer més lleugera la calor
Actualitzat
TEMA:
Catalunya Ràdio

Vuit setmanes al davant que arrenquen aquest dilluns amb Marina Romero, que conduirà "El matí de Catalunya Ràdio" de l'estiu per segona temporada. De set a una, sense que tampoc hi falti el contrapunt humorístic final de l'equip de "L'última hora".

Les cares de "La tarda d'estiu" són les de Roger Carandell i Marta Montaner, l'equip de l'"XL", que no escatimaran cap hora al rellotge, i mantindran l'horari de quatre a set. I els caps de setmana, "El suplement d'estiu", amb Albert Montilla, de nou a dotze.

Marina Romero, al capdavant d'"El matí de Catalunya Ràdio" aquest estiu

"No cal anar a Suïssa"

Cada dissabte, i durant mitja hora (14.30 a 15.00), coneixerem Catalunya pels quatre costats: el litoral, l'interior, el Pirineu i el Prepirineu, i ens adonarem que, per gaudir de bons entorns naturals, no cal anar-los a buscar fora. Gerard López, periodista de la casa, ens farà calçar les botes amb les seves excursions.

"La vida és un musical"

I després de l'excursió, la mitjanit del dissabte al diumenge, Marta Romagosa i Ignasi Abad ens plantejaran aquesta pregunta: Com seria la nostra vida si diguéssim les coses cantant? Una hora de conversa distesa amb intèrprets, directors i productors musicals, en què deixaran anar la seva passió pel gènere. 

Prefereixes algun altre estil de música? Sempre podràs endur-te a la platja el "T'estimo igual", la cançó de l'estiu de Catalunya Ràdio i TV3.

Els podcasts, sempre amb tu!

La graella inclou nous capítols dels "Sans i estalvis", que ens ajudaran a seguir un estil de vida saludable, també a l'estiu.

A més, tindran continuïtat apostes d'èxit com el "Parem l'antena" de Manel Alías; l'"Hotel Palestina"; "El llindar", amb direcció de Toni de la Torre; el "Tenim paraula", de Roger de Gràcia, o la producció "Les Teresines, pim, pam, pum", que també es reproduiran a l'antena, de dilluns a divendres, a la franja de nou a deu del vespre.
 

Contingut infantil per triar

El cap de setmana, els més petits tindran el seu espai: no ens deixen "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, ni el "KidsXS", que presenten Pau Guillamet i Txell Bonet (de 12.00 a 13.00).

I no podien faltar els contes: s'emetrà per antena el podcast "Superheroïnes", un projecte de deu històries en què les protagonistes són esportistes de renom i el "Van fer història", un altre contingut del SX3, que explica la biografia de personatges del passat de Catalunya. Contes radiofònics per triar, remenar i escoltar en família.

Els informatius, amb versions diàries del "Catalunya migdia" (de dilluns a diumenge) i el "Catalunya vespre" (aquest, només de dilluns a divendres), tampoc fallaran aquest estiu, com els esports. El "Tot costa" l'escoltaràs cada dia, de les 19.00 a les 20.30. I el cap de setmana, versió reduïda del "Tot gira" des de les onze fins a la mitjanit.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
ÀUDIOS RELACIONATS
EL MÉS ESCOLTAT
El més llegit

* Dades de les últimes 24h

Anar al contingut