Espaguetis, macarrons, tallarines, canelons... De varietats de pasta i de receptes per cuinar-la n'hi ha infinites, però vols saber què has de fer per què la pasta et quedi sempre "buona buona"?
Les proteïnes vegetals són una bona via per substituir o reduir les d'origen animal. La nutricionista Júlia Farré ens orienta per fer-ho sense minvar la qualitat de l'alimentació
Jean-Raphaël Poitou, responsable d'Incidència d'Acció contra la Fam, ha explicat a "Tot es mou" que treballadors de l'ONG indiquen que la falta d'aigua potable ja ha fet aparèixer malalties entre la població
Un estudi del Ministeri de Sanitat revela que gairebé la meitat dels adolescents havien consumit begudes energètiques en l'últim mes. Una informació preocupant ja que es tracta d'un producte que provoca irritabilitat, insomni o trastorns cardiovasculars
Una delegació del govern nipó visita un institut de Sant Andreu de la Barca sorpresos per la passió que desperta la seva cultura
La malaltia del fetge gras afecta una de cada quatre persones i la causen el sedentarisme, el colesterol i la pressió alta. Quina és la millor dieta per aquestes persones?
Entrar a la biblioteca per fer-se una foto s'està convertint en normalitat a la Biblioteca García Márquez. Després de ser guardonada com la millor biblioteca pública del món i fer-se viral, ha començat a pagar el preu de la fama
L'actor protagonista del curt "Paris 70", que parla sobre la malaltia, ha explicat la seva experiència com a cuidador i ha parlat de les contradiccions de veure un familiar patir i de la falta de preparació per afrontar aquestes situacions
Moltes persones que pateixen assetjament opten per no explicar-ho a casa, per aquesta raó és molt important estar atents i detectar senyals que ens permetran actuar ràpidament
Impossible parlar del crim de la Guàrdia Urbana i que no et vinguin els famosos capítols de "Crims" al cap. Fins al punt que a Quim Gutiérrez li han servit, fins i tot, per crear el seu personatge. Úrsula Corberó, en canvi, ha preferit no veure'ls fins a acabar el rodatge.