Anar a la navegació principalAnar al contingut

últims dies

  •  
reproduir

Notícies 3/24

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

reproduir

Els Matins

"Els matins" és un dels puntals informatius de TV3. El programa matinal dona les claus del dia que comença, explica les notícies que han passat aportant-ne el context per entendre-les i analitza amb veus acreditades l'actualitat més propera i la d'arreu del món. "Els matins" comença a les 8 del matí, de dilluns a divendres, i està presentat per Ariadna Oltra.

reproduir

Tot es mou

El programa presentat per Helena Garcia Melero estrena horari -de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50 ¿ i estrena també un plató espectacular. El nou decorat, inspirat en un espai urbà molt versàtil, combina les grans pantalles amb diversos espais que permeten conversar, analitzar i debatre totes les qüestions que marquen l'actualitat social, econòmica i cultural del dia. "Tot es mou" seguirà molt pendent del que passa arreu de Catalunya i per això potenciarà encara més les connexions en directe.

reproduir

Cuines - Galetes daneses

Amb ben pocs ingredients, la Gessamí Caramés fa unes galetes de mantega fàcils de fer i, encara més, de compartir.

reproduir

Cuines - Peus de porc amb nous

En Marc Ribas fa un plat de xup-xup que pràcticament es fa sol: peus de porc amb nous.

reproduir

Com si fos ahir

El Quique coincideix amb el Guifré i s'incomoda molt. El seu comportament inusual fa que el Guifré sospiti alguna cosa rara. La Cati li demana al Marc que passi uns dies amb ella perquè té por del Valeri El Jordi i la Gina es barallen perquè cap dels dos ha pensat a reservar un restaurant per a la seva "primera cita".

reproduir

El paradís de les senyores

En aquest episodi, entre altres coses, en Vittorio i la Marta van a veure un advocat especialitzat en adopcions per buscar una escletxa legal que els permeti adoptar l'Anna. En Federico està molt enfadat pel que ha descobert del seu pare i la Clelia, i es nega a parlar amb ell perquè l'acusa d'adulteri. Això li crea molta culpabilitat a la Silvia perquè li sap greu que en Luciano sembli l'únic cul...

reproduir

Planta baixa

"Planta baixa" es consolida amb Agnès Marquès a la franja de la tarda amb la voluntat de mantenir l'esperit que el va consolidar als migdies de TV3 i plantejar nous registres que ampliïn l'horitzó del programa. L'objectiu és combinar l'aposta per tenir una mirada pròpia de l'actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una nova oferta d'entreteniment.

reproduir

Atrapa'm si pots

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

reproduir

Està passant

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza ...

reproduir

La gran pel·lícula - Alcarràs

ALCARRÀS Producció d' Avalon PC, Elastica Films, Vilaüt Films, Alcarràs Films en coproducció amb Kino Produzioni i amb la participació de RTVE, TV3 i Movistar + Fitxa tècnica: Guió i Direcció: Carla Simón Coguió: Arnau Vilaró Direcció de fotografia: Daniela Cajías Música original: Andrea Koch Fitxa artítica: Josep Abad ( Rogelio), Jordi Pujol Dolcet (Quimet), Dolors (Anna Otín), Albert Bosch (Roge...