Anar a la navegació principalAnar al contingut

últims dies

  •  
Notícies 3/24
reproduir

Notícies 3/24

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

Els Matins
reproduir

Els Matins

"Els matins" és un dels puntals informatius de TV3. El programa matinal dona les claus del dia que comença, explica les notícies que han passat aportant-ne el context per entendre-les i analitza amb veus acreditades l'actualitat més propera i la d'arreu del món. "Els matins" comença a les 8 del matí, de dilluns a divendres, i està presentat per Ariadna Oltra.

Tot es mou
reproduir

Tot es mou

El programa presentat per Helena Garcia Melero estrena horari -de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50 ¿ i estrena també un plató espectacular. El nou decorat, inspirat en un espai urbà molt versàtil, combina les grans pantalles amb diversos espais que permeten conversar, analitzar i debatre totes les qüestions que marquen l'actualitat social, econòmica i cultural del dia. "Tot es mou" seguirà molt pendent del que passa arreu de Catalunya i per això potenciarà encara més les connexions en directe.

Cuines - Xuixo de nous
reproduir

Cuines - Xuixo de nous

El xuixo és una delícia que es van inventar a Girona, però de tan bo que era, la recepta va arribar a tots els punts de Catalunya i podem dir que avui ja són una de les postres més ben valorades. Avui en farem un de nous.

Cuines - Espàrrecs blancs al forn
reproduir

Cuines - Espàrrecs blancs al forn

L'Arnau Paris ens proposa una manera diferent i amb molt de sabor de cuinar uns espàrrecs blancs: al forn.

Com si fos ahir
reproduir

Com si fos ahir

La Vero esbronca el Miquel per haver deixat penjada la Clara. El Miquel va a la feina de la Vero per disculpar-se i se sincera amb ella. Moment íntim dels dos. La Noe aconsella a l'Ivan que faci un llistat amb cinc promeses d'amor amb el Ricky. La parella fa l'amor i fa plans de futur. El Joel s'enfada amb la Marta perquè ha sabut que la dona va demanar a l'Aitor que no el deixés fer el treball sol. La Marta demana al Salva que hi parli.

El paradís de les senyores
reproduir

El paradís de les senyores

En aquest episodi, entre altres coses, en Salvatore i en Marcello estan entusiasmats amb la perspectiva de quatre models que aniran a fer la sessió fotogràfica per al cartell de presentació de la nova col·lecció. Però la cosa canvia molt quan saben que seran models... homes. Algunes Venus, en canvi, estan entusiasmades i s'amaguen al Paradís a l'hora de dinar per veure'ls quan van a parlar amb en ...

Planta baixa
reproduir

Planta baixa

"Planta baixa" es consolida amb Agnès Marquès a la franja de la tarda amb la voluntat de mantenir l'esperit que el va consolidar als migdies de TV3 i plantejar nous registres que ampliïn l'horitzó del programa. L'objectiu és combinar l'aposta per tenir una mirada pròpia de l'actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una nova oferta d'entreteniment.

Atrapa'm si pots
reproduir

Atrapa'm si pots

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

Està passant
reproduir

Està passant

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip d...

Polònia
reproduir

Polònia

Comencen els pactes a Polònia Ha començat l'època dels pactes i, al més pur estil "Bridgerton", veurem com Marta Rovira (Agnès Busquets), Carles Puigdemont (Queco Novell), Jèssica Albiach (Lara Díez) i Salvador Illa (Queco Novell) comencen les negociacions entre balls, cotilles i vestits d'època a "BridgERCton". Però no serà l'única estrena cinematogràfica de la setmana. Àlex Gorina (Ivan Laband...

No disponible

APM?

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials. Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.