Anar a la navegació principalAnar al contingut

últims dies

  •  
Notícies 3/24
reproduir

Notícies 3/24

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

Els Matins
reproduir

Els Matins

"Els matins" és un dels puntals informatius de TV3. El programa matinal dona les claus del dia que comença, explica les notícies que han passat aportant-ne el context per entendre-les i analitza amb veus acreditades l'actualitat més propera i la d'arreu del món. "Els matins" comença a les 8 del matí, de dilluns a divendres, i està presentat per Ariadna Oltra.

Tot es mou
reproduir

Tot es mou

El programa presentat per Helena Garcia Melero estrena horari -de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50 ¿ i estrena també un plató espectacular. El nou decorat, inspirat en un espai urbà molt versàtil, combina les grans pantalles amb diversos espais que permeten conversar, analitzar i debatre totes les qüestions que marquen l'actualitat social, econòmica i cultural del dia. "Tot es mou" seguirà molt pendent del que passa arreu de Catalunya i per això potenciarà encara més les connexions en directe.

Cuines - Pollastre escabetxat
reproduir

Cuines - Pollastre escabetxat

Avui farem un escabetx, no per conservar cap carn, sinó perquè tenim ganes de menjar envinagrats.

Cuines - Ous farcits
reproduir

Cuines - Ous farcits

Dins l'apartat de canapès tradicionals, els ous farcits es mereixen un lloc d'honor. Avui els capgirem. Fem ous farcits del revés.

Com si fos ahir
reproduir

Com si fos ahir

L'Ismael diu a l'Ainoha que el Litus està amb ella per pena i la dona té una reacció violenta amb el noi. Quan el Litus ho sap, reacciona de manera brusca. La Cristina força la situació per connectar amb la Joana. La dona vol que la Cristina sigui parella de l'Andreu i això fa que es precipiti a fer plans amb ell. El Jofre i l'Etna munten un pla per animar el Maties, que està molt tocat per la denúncia. El Maties ha contractat un advocat. L'Etna té dubtes del seu avi.

El paradís de les senyores
reproduir

El paradís de les senyores

En aquest episodi, entre altres coses, la Ludovica s'ha refugiat a casa d'en Marcello i l'Armando per protegir-se del de Màntua. I, a causa d'això, en Marcello ha d'acabar explicant a l'Armando i en Salvatore la veritat de tota la relació, tant d'ell com de la Ludovica, amb el de Màntua. L'Agnese pateix molt perquè lluita entre l'obligació que sent pel seu marit, que ara es porta bé perquè la vol ...

No disponible

Planta baixa

"Planta baixa" es consolida amb Agnès Marquès a la franja de la tarda amb la voluntat de mantenir l'esperit que el va consolidar als migdies de TV3 i plantejar nous registres que ampliïn l'horitzó del programa. L'objectiu és combinar l'aposta per tenir una mirada pròpia de l'actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una nova oferta d'entreteniment.