Barça

Zubizarreta reconeix a Catalunya Ràdio que el club ja ha trobat algun recanvi en defensa

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", el secretari tècnic del F. C. Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha reconegut que han trobat algun recanvi per a la posició de central, però no ha volgut avançar-ne el nom. Zubizarreta també s'ha referit a la substitució de Víctor Valdés i a la continuïtat d'Éric Abidal.

Actualitzat
El secretari tècnic del Futbol Club Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha reconegut que han trobat algun recanvi per a la posició de central, però no ha volgut avançar-ne el nom. En una entrevista a "El Matí de Catalunya Ràdio", amb Manel Fuentes, Zubizarreta s'ha referit a Thiago Silva, el central del París Saint-Germain, per qui el Barça ja es va interessar: "Jo crec que és un dels grans centrals que hi ha en el món, però està en un gran club, com és el París Saint-Germain, que l'any passat va fer una operació molt important amb el Milan. Moure els jugadors dels grans clubs sol ser difícil, i Thiago es va moure del Milan al Paris Saint-Germain."
 
Andoni Zubizarreta també s'ha referit a la substitució de Víctor Valdés i ha afirmat que abans de concretar fitxatges han de saber les intencions del porter: "Primer hem de parlar amb el Víctor per saber què és el que passa. I, a partir d'aquí, decidirem si és que és un porter, si són dos, o si no hem de tenir ningú."
 
Durant l'entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", el director esportiu del Barça ha parlat de la continuïtat d'Éric Abidal: "Barreja moltes coses, barreja la part professional amb l'emocional, amb l'emotiu. Jo crec que és un home que és un exemple per a tots. Si jo el dia que el vaig veure després del trasplantament al Clínic semblava que era una fita impossible, ell ha desafiat tot això i ho ha anat superant. A partir d'aquí, doncs, ens tocarà asseure'ns amb ell i amb el seu representant i decidir què que fem en el futur."
 
Zubizarreta també ha explicat que el títol de Lliga, que el club celebrarà aquesta tarda amb una rua pels carrers de Barcelona, demostra que el model Barça funciona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut