WhatsApp afegeix una funcionalitat que facilitarà els automissatges (Pexels)

WhatsApp estrena per fi la funcionalitat per enviar-te missatges a tu mateix

"Envia't un missatge", la nova funció en proves des de fa un mes que en les pròximes setmanes estarà activa per a tothom

RedaccióActualitzat

L'aplicació de mòbil WhatsApp està posant en marxa una nova funció que previsiblement faran servir molts usuaris: la possibilitat d'enviar-se missatges a un mateix.

Aquesta funció està activa des de l'octubre a les versions beta dels mòbils que funcionen amb Android i amb el sistema IOS de l'Iphone, i en disposaran tots els usuaris del món en les pròximes setmanes.

Ho han confirmat aquest dilluns fonts de Meta, l'empresa mare de Whatsapp, a la revista digital especialitzada Techcrunch, que ha precisat que la funció es diu "Envia't un missatge".


Per a notes, recordatoris o llistes de la compra

Aquest nou xat d'automissatges podrà ser un dels que es pot fixar al capdamunt de la llista de converses per tenir-lo a mà.

Aquesta nova funció pot tenir moltes utilitats, com per exemple, enviar-se notes a un mateix, recordatoris i llistes de la compra o similars per tenir-les disponibles fàcilment.

De fet, hi ha usuaris que ja fan servir WhatsApp per fer-ho, afegint el seu propi número de telèfon a la llista de contactes o creant un grup amb algú altre i després fent-lo fora.

Funció existent a aplicacions rivals

Amb la nova utilitat no els caldran aquests passos previs, i només hauran d'obrir la funció de crear un nou xat, i els apareixerà el seu propi contacte al capdamunt de la llista.

Aplicacions rivals com Signal o Telegram ja tenen incorporades funcions similars: en la primera cal buscar "note to self" ("nota a un mateix") a la llista de contactes, i la segona té la funció "missatges desats" que també permet fer-ho.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials InternetTecnologia
Anar al contingut