La companyia ha començat a desplegar la novetat a tots els dispositius (Pexels / Anton)

WhatsApp desplega l'opció d'editar missatges enviats: quins passos has de seguir

Els missatges tenen l'etiqueta "editat", però no se'n poden veure les versions anteriors

RedaccióActualitzat

L'aplicació de missatgeria WhatsApp ha començat a desplegar aquest dilluns la funció que permet editar els missatges: l'aplicació concedeix 15 minuts des de l'enviament per fer-hi els canvis que l'usuari cregui oportuns.

Feia temps que la companyia treballa en aquesta novetat, que ja s'havia pogut veure en algunes versions beta de l'aplicació, i que a partir d'ara arribarà a tots els usuaris.

En concret, com explica la tecnològica, l'opció d'editar es podrà trobar al menú d'opcions que apareix quan es pressiona un missatge enviat, a iPhone, o prement els tres punts de la cantonada superior dreta, a Android.

Aleshores, l'usuari disposa de fins a 15 minuts des de l'enviament per corregir "des d'errors ortogràfics simples fins a afegir context addicional a un missatge".

Els missatges que hagin estat modificats passaran a tenir l'etiqueta "editat", i els destinataris ho poden veure, però no poden accedir a l'historial de versions.

El primer de fer pública la novetat ha estat el responsable de la companya, Mark Zuckerberg, en un post de Facebook:

Segons la companyia, la nova funció ja s'ha començat a aplicar a tot el món, i estarà disponible per a tots els usuaris en les pròximes setmanes.

Així mateix, des de Meta han assegurat que els missatges editats, igual que tots els missatges personals, fitxers multimèdia i trucades, estan protegits amb el xifratge d'extrem a extrem.

ARXIVAT A:
WhatsAppTecnologia
Anar al contingut