Fórmula 1

Webber torna a col·locar el Red Bull com a cotxe més ràpid

L'australià Marc Webber (Red Bull) ha recuperat les millors sensacions al circuit de Catalunya en marcar el millor registre del matí de la quarta i última jornada d'entrenaments (1.23,442), després que ahir estigués allunyat dels millors temps. Igual que va fer el seu company d'equip durant les dues primeres jornades a Montmeló, en què el vigent campió del món, l'alemany Sebastian Vettel, va marcar els millors temps, Webber ha tornat a col·locar el Red Bull dalt de la classificació, confirmant que els dos monoplaces seguiran sent els cotxes per batre.

Actualitzat
El segon millor registre del matí a Montmeló l'ha aconseguit Sebastien Buemi (Toro Tosso), mentre que el Mercedes de Michael Schumacher ha rodat a més de tres segons i mig del millor temps de Webber.

Ahir el Mercedes de Nico Rosberg va ser el més ràpid de la jornada, afectada per la humitat al matí, però amb el pis sec a la tarda, mentre que avui, amb la pista seca gràcies a la bona temperatura i al sol, el Mercedes de Schumacher no ha baixat de l'1.27 en les 54 voltes que ha fet.

Darrere de l'alemany ha quedat l'italià Jarno Trulli que, una hora i mitja després d'obrir-se la sessió, ha patit un problema al motor abans del revolt 8, i el seu cotxe ha topat contra les proteccions, encara que ha pogut sortir del monoplaça pel seu propi peu.

Amb bandera vermella, l'entrenament ha estat aturat un quart d'hora perquè es netegés d'oli l'asfalt, al costat de la pujada de la Moreneta.

Felipe Massa (Ferrari) ha rodat a gairebé un segon i mig de Webber, igual que Lewis Hamilton (McLaren), cosa que ha confirmat que l'escuderia britànica no evidencia que podrà estar a l'altura dels Red Bull.
Anar al contingut