Barcelona

Viure sobre un gimnàs 24 hores, un infern per als veïns

Veïns de fins a sis finques diferents de Barcelona han creat una associació d'afectats per les molèsties i el soroll d'aquests locals

RedaccióActualitzat

Els gimnasos oberts les 24 hores del dia durant tot l'any permeten fer esport en hores poc habituals. Però, el que per a uns és una bona manera de posar-se en forma, per a d'altres és una tortura. Ara, veïns de fins a sis finques diferents de Barcelona han creat una associació d'afectats per les molèsties i el soroll d'aquests locals.

No viuen al mateix edifici, ni tan sols al mateix barri, però tenen una cosa en comú: casa seva està situada a sobre d'un gimnàs obert les 24 hores del dia. El que és una gran comoditat per als usuaris i els permet fer esport a qualsevol hora, és un infern per a ells:

"El tema és quan deixen anar les peses. Són com explosions. A més, és una cosa que estàs esperant la següent, o sigui, comencen, bum, i saps que al cap d'una estona vindrà: bum!"

La llei empara els gimnasos de 24 hores. Anytime Fitness és la cadena més gran d'aquest tipus de locals. Van arribar a Catalunya fa 5 anys, ja han obert 22 gimnasos i aviat n'obriran sis més. La Generalitat no s'ha plantejat limitar-los la ubicació. El govern valencià és l'únic que els ha prohibit obrir a la nit; a la resta de comunitats, via lliure.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut