Barcelona

Venuts 80.000 exemplars d'"El zoo d'en Pitus" en japonès

El llibre infantil "El zoo d'en Pitus" de Sebastià Sorribas ha agradat al Japó i ho demostren les xifres. Des que va entrar al mercat japonès fa dos anys, se n'han venut 80.000 exemplars, 77.000 dels quals durant els primers dotze mesos. L'encarregada d'introduir-lo al Japó va ser l'editorial Asunaro Shobo, que va comprar els drets de traducció i comercialització de l'obra. El pas el va fer arran del gran èxit que "El zoo d'en Pitus" ha tingut a Catalunya des que es va publicar, el 1966. Des d'aleshores se n'han publicat 300.000 exemplars i se situa com la tercera obra d'autor català més venuda de la història, per darrere de "La plaça del Diamant", de Mercè Rododera, i del "Mecanoscrit del segon origen", de Manuel de Pedrolo.

Actualitzat

L'any 1966, l'escriptor Sebastià Sorribas va publicar "El zoo d'en Pitus", una obra que va guanyar el premi Josep Maria Folch i Torres. Des d'aleshores, molts nens l'han llegit i han crescut amb aquest llibre, que tracta temes com el valor de l'amistat, el sacrifici, la igualtat, la convivència i el respecte tant entre els mateixos nens com entre els nens i els adults.

"El zoo d'en Pitus" ha estat traduït a altres idiomes com el gallec, el basc, el castellà, el francès i, fa dos anys, el japonès.

Anar al contingut