Una topada entre 4 camions ha provocat talls a dos carrils de l'AP-7 en sentit sud (Servei Català Transit-STC)

Una topada entre 4 camions a l'AP-7 ha causat retencions de fins a 11 quilòmetres al Vallès

Les cues s'han registrat en sentit sud, on hi ha hagut la topada, però l'efecte tafaner també ha provocat aturades en sentit Girona

RedaccióActualitzat

Matí complicat a l'AP-7 entre Barberà i Parets del Vallès per un accident entre quatre camions. La col·lisió per envestida ha passat al voltant de les 11 del matí i ha provocat que es tallessin dos carrils en sentit sud, mentre es treballava per treure un conductor d'un dels vehicles.

L'accident ha causat retencions de fins a 11 quilòmetres en sentit Tarragona i també en sentit contrari per l'efecte tafaner. Fet que, de retruc, ha afectat la carretera B-30 en el mateix punt de l'incident:

Cap a les dues del migdia s'han pogut retirar tots els camions accidentats i, tot i que encara hi havia retencions, la circulació s'ha anat normalitzant.

També a la mateixa AP-7, però en direcció Girona, un altre accident a Sant Cugat del Vallès ha tallat un carril i ha provocat uns tres quilòmetres de congestió.

Unes hores abans, en aquesta mateixa via un camió avariat ha tallat un carril i s'han arribat a acumular fins a 7 quilòmetres de trànsit lent:

 

ARXIVAT A:
TrànsitAP-7
Anar al contingut