L'ocell de Twitter en una pantalla de mòbil
Les piulades es veuen a través de la pàgina principal, però no als perfils d'usuari (Europa Press)

Una nova incidència a Twitter fa desaparèixer els tuits de molts perfils durant una estona

Els problemes tècnics són habituals en aquesta xarxa social des de fa mesos

RedaccióActualitzat

Twitter ha patit una nova caiguda aquest dimecres a la tarda. Durant gairebé una hora, els usuaris s'han trobat que, si entraven en un perfil, no hi veien cap piulada, com si l'usuari en qüestió no n'hagués publicat mai cap.

La nova incidència de la xarxa social no ha afectat la visualització de piulades a través de la pantalla inicial de Twitter, que ha continuat funcionant amb normalitat.

El portal DownDetector, que permet advertir d'errors en diverses xarxes, ha rebut milers d'avisos d'aquesta incidència, que ha afectat tant a la versió de mòbil de l'aplicació com al lloc web. Per ara, la companyia no ha donat cap explicació sobre què pot haver passat.

La caiguda arriba després de mesos de problemes a la xarxa social, que s'està transformant després que la va adquirir Elon Musk.

L'última gran polèmica va arribar per la voluntat de Twitter de limitar el nombre de piulades diàries que es poden veure gratuïtament. La limitació tan sols va durar unes hores, però va ser suficient per escalfar els ànims d'usuaris d'arreu del món.

ARXIVAT A:
TwitterTecnologia
Anar al contingut