Twitter limita "temporalment" la quantitat de tuits que es poden llegir al dia

Elon Musk ha anunciat un límit de publicacions a què poden accedir els usuaris, segons si el compte està verificat o no

RedaccióActualitzat

"S'ha excedit el límit de ràtio." Aquesta és la frase que s'han trobat per sorpresa molts usuaris de Twitter aquest dissabte. Quan intenten accedir a qualsevol compte, tant si el segueixen com si no, o quan volen veure els comentaris d'algun tuit o fer qualsevol cerca, Twitter no els permet fer-ho i apareix aquesta frase. La xarxa social està donant molts problemes per carregar els missatges o actualitzar la pàgina d'inici.

 

L'explicació ha arribat directament de l'amo de la xarxa social, Elon Musk, a través d'un tuit, on diu que han hagut d'aplicar límits per poder "abordar els nivells extrems d'extracció de dades i manipulació del sistema".

Musk ha parlat de "límits temporals", sense especificar, i ha distingit en un primer moment entre comptes verificats (que poden llegir 6.000 publicacions/dia), comptes no verificats (600 publicacions/dia) i nous comptes no verificats (300/dia). Després ha fet un altre tuit en què ha dit que aviat s'ampliarien aquests límits fins als 8.000 per als verificats, 800 per als no verificats i 400 per als comptes nous.

El web DownDetector, especialitzat a detectar en temps real problemes i interrupcions en serveis connectats a internet, ha registrat moltes incidències dels usuaris a partir de la una del migdia, hora d'aquí. 

 

A través del hashtag #Twitterdown, els usuaris han informat dels problemes i és tendència a Twitter.

 

 
ARXIVAT A:
TwitterTecnologia
Anar al contingut