El forat que ha deixa l'explosió a la casa de Segur de Calafell (Joaquim Torre)
El forat que ha deixa l'explosió a la casa de Segur de Calafell (Joaquim Torre)
Segur de Calafell

Dos ferits en una explosió en una casa a Segur de Calafell

Dins la casa s'ha trobat un centenar de plantes de marihuana i s'investiga si l'explosió l'ha causat una manipulació de productes químics

RedaccióActualitzat

Una explosió en un edifici de Segur de Calafell ha deixat dos ferits greus. La deflagració ha passat a l'avinguda Anglaterra, número 54, d'aquesta població del Baix Penedès. S'investiguen les causes però tot apunta a una explosió per manipulació de productes químics.

L'explosió ha passat en una casa unifamiliar. Hi ha dos ferits, dos joves de menys de 30 anys. Són les dues úniques persones que hi havia a la casa. Els veïns de les cases del voltant han estat evacuats.

Els dos ferits els han evacuat en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona en estat greu. Tenen cremades de segon grau, però no es tem per la seva vida. 

Dins la casa, els Mossos d'Esquadra han trobat un centenar de plantes de marihuana i investiguen si la deflagració ha estat conseqüència de la preparació d'algun compost químic per accelerar el creixement de les plantes. També s'han trobat productes d'adob. 

Segons ha explicat un dels veïns, Joaquim de la Torre, a TV3, es tractaria d'una casa ocupada. L'ajuntament de Calafell assegura que no li consta que la casa estigués ocupada.

 

 

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 10.28h d'aquest diumenge. Cinc vehicles de bombers treballen a la zona. També s'ha enviat dos helicòpters del Sistema d'Emergències Mèdiques i diverses ambulàncies.

Les causes de l'explosió es desconeixen. Per les proves que s'han fet als llocs dels fets, es descarta que es tracti d'una explosió de gas. La policia municipal apunta a una explosió per manipulació de productes químics

L'arquitecte municipal revisarà l'edifici per examinar l'estat de l'estructura.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut