Spielberg dirigirà la nova versió de "West Side Story"
Spielberg dirigirà la nova versió de "West Side Story"

Una estudiant de 17 anys interpretarà la María del "West Side Story" de Spielberg

Americana d'origen colombià, Rachel Zegler serà la protagonista femenina en el "remake" del musical

Actualitzat

Rachel Zegler té 17 anys i assumirà el repte d'interpretar María, la protagonista de "West Side Story", en el "remake" que Steven Spielberg prepara d'aquest clàssic dels musicals.

Americana d'origen colombià, Zegler ha sortit victoriosa d'un càsting en què van participar 30.000 aspirants.

Aquesta estudiant ha aconseguit el paper, que en la pel·lícula del 1961 interpretava Natalie Wood, amb una interpretació de "Tonight" i "I Feel Pretty", dues de les cançons del mític film guanyador de deu Oscars.

La cinta parla de la xenofòbia i el classisme a partir d'una història d'amor a l'estil de Romeu i Julieta entre en la María, porto-riquenya, i en Tony, nord-americà, i la rivalitat entre les dues bandes que tenen al darrere, els Sharks i els Jets.

Zegler ha publicat a les xarxes socials que fer aquest paper és un somni i ha destacat la importància de personatges com el de María per a membres de la comunitat llatina:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when i played maria on stage a few summers ago, i never could have imagined that i'd be taking on the role again in steven spielberg's ‘west side story'. i send a huge thank you to everyone who helped make this incredible dream a reality— i never could've done it alone. i am so honored to join the legendary @TheRitaMoreno, @ansel, @arianadebose, @davidalvarezofficial, @joshandresrivera and more in telling this impeccably poignant story. as a colombian-american woman growing up in this day and age, strong roles like maria are so important. to be able to bring that role to life— a role that means so much to the hispanic community— is so humbling. i hope you're all as excited as i am. ♥️✨

A post shared by rachel zegler (@rachelzegler) on


Zegler ha proclamat la seva admiració per Rita Moreno, l'actriu porto-riquenya que en la pel·lícula original es va ficar en la pell d'Anita, que li va valdre un Oscar a la millor actriu de repartiment:


Precisament, Moreno, que era l'única actriu llatinoamericana de la cinta original, apareixerà en la nova versió de "West Side Story". No només en la faceta de productora executiva, sinó també fent el paper de la Valentina, una versió modernitzada i feminitzada d'en Doc, propietària del negoci on treballa en Tony, que ara serà feina d'Ansel Elgort. El personatge d'Anita l'interpretarà Ariana DeBose.

Spielberg s'ha felicitat d'haver incorporat a la cinta "l'impressionant talent que existeix en la polifacètica comunitat hispana dels Estats Units".

El guionista Tony Kushner, nominat a l'Oscar i guanyador del Pulitzer, ha redactat la nova versió del musical de Broadway, que van escriure el 1957 Arthur Laurents i Stephen Sondheim, amb música de Leonard Bernstein.

ARXIVAT A:
CinemaMúsica
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut