Una dona intenta arrencar un cotxe de la Guàrdia Urbana i ho graven en vídeo
El cotxe tenia les claus posades i la dona va intentar arrencar-lo mentre la gravaven (Guàrdia Urbana)
Barcelona

Graven una dona que entra a dos cotxes de la Guàrdia Urbana aprofitant un descuit dels agents

Segons la policia de Barcelona, el cotxe havia quedat obert perquè els agents en van sortir per atendre un servei urgent

Arola Cumeras i BantulàActualitzat

Una dona puja a un vehicle de la Guàrdia Urbana que els agents havien deixat obert al barri del Raval i, segons sembla, amb les claus posades. La dona intenta moure'l i fer marxa enrere, però, malgrat les indicacions que li donen des del carrer, no se'n surt. Se sent com va prement l'accelerador en diversos moments.

El vídeo que recull l'episodi s'ha compartit a les xarxes i dura més de dos minuts. Durant aquella estona, la dona desperta l'expectació i les rialles d'alguns veïns i vianants. Quan l'alerten que hi ha agents de policia a prop, baixa del cotxe.

Hi ha un segon vídeo on es veu com, poc després, la mateixa dona ha tornat a entrar en un altre cotxe de la Guàrdia Urbana. En aquest cas, però, un agent l'agafa i la fa fora immediatament.


Segons ha explicat la Guàrdia Urbana al 324.cat, els fets van passar dijous a la tarda al barri del Raval, en concret, al carrer Robadors.

Han detallat que el cotxe va quedar obert perquè els agents en van sortir de manera precipitada per atendre un servei urgent. Les mateixes fonts diuen que la dona va ser identificada al cap de poca estona i que ara investiguen la identitat de la persona que va gravar el vídeo.

Afegeixen que s'emprendran les accions pertinents, sense concretar si la dona s'haurà d'enfrontar a algun tipus de multa o sanció. També remarquen que, dins dels cotxes, "mai no hi ha cap arma ni tampoc substàncies" estupefaents.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut