El foc només ha afectat el pis de la víctima
El foc només ha afectat el pis de la víctima
Reus

Una dona de 81 anys mor a Reus en un incendi que pot ser conseqüència de pobresa energètica

La dona feia servir espelmes perquè feia dos mesos que li havien tallat la llum

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada ha mort una dona de 81 anys en un incendi a Reus, al Baix Camp. La dona, que vivia sola, ha estat sorpresa pel foc que ha cremat el matalàs de la seva habitació. Un veí, quan ha vist que sortia fum d'un bloc de pisos, ha avisat Emergències, i els Bombers que s'han desplaçat fins al lloc, al carrer Santa Anna, l'han rescatada, però els metges que hi havia no l'han pogut salvar.

Segons les investigacions, la dona vivia sense corrent elèctric perquè l'hi van tallar fa dos mesos per impagament. Des de llavors s'il·luminava amb espelmes i una néta li portava menjar. Sembla que una espelma hauria caigut i hauria pres el matalàs. La dona, sorpresa pel foc, hauria caigut a terra i no s'ha pogut aixecar.

Els Bombers l'han rescatat i el Servei d'Emergències Mèdiques ha intentat reanimar-la, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Arran de l'incendi també s'ha atès un home de 43 anys i un menor amb símptomes d'ansietat. Les flames només han afectat l'habitació i s'ha pogut controlar en mitja hora. Els sis veïns, desallotjats preventivament, ja han pogut tornar a casa, després que els bombers han confirmat que l'estructura de l'immoble no haviat quedat afectada.

Anar al contingut