Una coral catalana convoca veus de tot el món per cantar virtualment "In this together"

Cantants d'arreu interpretaran una cançó que forma part de la banda sonora del documental de Netflix "Our planet"

Actualitzat

Moltes corals segueixen cantant en ple confinament, cadascú des de casa seva i aconseguint cors virtuals que sonen igual de bé. I l'ambició creix ara amb una iniciatvia global que convoca des de Catalunya cantants de tot el món per interpretar junts la cançó "In this together". 

 

 

Des de Sant Fruitós de Bages, la cantant i directora de cant coral Karol Green convocava veus de tot el món per cantar conjuntament una cançó. Green, explixca que qualsevol persona por particpar amb les tecnologies d'avui en dia.

"Fem una crida a cantants de qualsevol lloc del món perquè realment amb la tecnologia d'ara és molt fàcil que torts participin."

La idea li va venir després de fer una experiència participativa digital, amb els membres de les dues corals que dirigeix: Barcelona Soul Choir i Gospelians de Girona. El resultat d'unir les veus de tothom cantant des de casa va ser emocionant.

 

 

Ara el projecte és més ambiciós, pretenen unir veus de tot el món per cantar "In this together", d'Ellie Goulding i Steven Price. Una cançó que ens convida a salvar el planeta junts i que forma part de la banda sonora del documental de Netflix "Our planet".

 

Els participants es poden descarregar la partitura i la  base musical, per enregistrar la seva veu i enviar-la a Karol Green.In This Together Choir ja compta amb un bon nombre de participants de diversos països.

Segons ecplica la direcorta del cor, Karol Green, els participants són de tor arreu com de la China, Argentina,  del Canadà i molts catalans perquè molts els coneixen d'aquí.

Esperen més veus fins al 12 d'abril, la data en què els tècnics començaran a ajuntar-les per crear aquest vegada l'àudio digital d'aquest cor global.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut