Cardedeu

Una avioneta fa un aterratge d'emergència a l'autopista AP-7

RedaccióActualitzat

Un ultralleuger habilitat com a avioneta, de quatre places, ha fet un aterratge d'emergència a l'AP-7, a l'altura de Cardedeu. L'aterratge forçós l'ha fet en un vial d'una àrea de servei situada al quilòmetre 122 de l'AP-7, entre Llinars del Vallès i Cardedeu i a tocar de la sortida 12.

 

L'ultralleuger ha sortit de l'aeroport de Sabadell i estava fent un vol esportiu amb dos pilots experimentats. Quan portaven una hora i mitja, el motor de l'aeronau s'aturat a causa d'ur error tècnic. Aleshores l'aparell ha fet un aterratge d'emergència, planejant. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, en l'incident amb l'aeronau model Techam P-92 Echo Super no ha estat necessària la intervenció dels bombers.

 

 

La perícia del pilot ha fet que l'ultralleuger no trepitgés l'autopista i, per tant, no s'ha vist afectada la circulació de vehicles i no hi ha hagut ferits. Al cap de poc, ACESA ha desactivat l'alerta.

 

 

Després de treure el combustible de l'ultralleuger i desmuntar-lo, aquest vespre s'emportaran l'aparell de l'àrea de servei fins a l'Aeroport Barcelona Sabadell, on pertany l'aeronau.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut