Imatge del voltor en un dels borals de la carretera C-17 a l'altura de la localitat d'Orís (Agents Rurals)

Un voltor obliga a tallar la carretera C-17 a Orís pel risc d'accident

Els Agents Rurals junt amb membres del Grup d'Anellament de Calldetenes-Osona van capturar l'animal i el van alliberar en un lloc segur

RedaccióActualitzat

Un voltor va obligar a tallar la C-17 aquest diumenge a l'altura de la localitat d'Orís, a Osona. L'animal s'havia instal·lat a la zona central de la carretera i sovint sobrevolava tots dos carrils de la via.

Davant el risc de ser atropellat o generar un accident entre els vehicles que circulaven, els Mossos d'Esquadra van decidir tallar el trànsit i procedir a capturar l'animal.

Posteriorment, hi van intervenir els Agents Rurals junt amb membres del Grup d'Anellament de Calldetenes-Osona (GACO), una entitat de la comarca dedicada a l'estudi, la protecció i la divulgació de les aus principalment a través de l'anellament.

A partir de llavors, van treballar conjuntament fins a aconseguir capturar el voltor, un exemplar jove. El van anellar i prendre mesures i el van alliberar en un lloc segur per a l'animal, en una zona on és freqüent veure colònies de voltors.

Tant el cos de Mossos d'Esquadra com els Agents Rurals han explicat la intervenció a la xarxa social X.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut