Un torrent desbordat arrasa la terrassa d'un restaurant de la cala d'Aiguablava de Begur

Les fortes pluges que van caure en poca estona van fer desbordar un torrent que desemboca a la platja

RedaccióActualitzat

La intensa pluja i la pedregada que va caure en poca estona dimarts a la tarda a les comarques gironines va fer créixer el cabal dels rius i, fins i tot, va desbordar el torrent que desemboca a la cala d'Aiguablava de Begur, al Baix Empordà.

Un vídeo que s'ha fet viral mostra una tromba d'aigua que va escombrar el mobiliari del restaurant Toc al Mar, arrossegant cadires i omplint-ho tot d'aigua i fang. Per sort, en el moment que el torrent va arrasar la terrassa, passades les cinc de la tarda, ja no hi quedava cap client dinant.

El propietari del local, Santi Colominas, ha explicat al programa "Planta baixa" de TV3 que tot va passar en vint minuts i que va deixar "un espectacle dantesc". El torrent va causar danys materials, sobretot elèctrics i en tendals, però hi van tenir operaris treballant tota la nit per poder reobrir l'endemà. Colominas ha afirmat que és "una cosa que no havien vist mai" en els 14 anys que el restaurant porta obert.

 

Tot i l'espectacularitat de les imatges, el restaurant ha pogut obrir aquest mateix dimecres amb normalitat, tal com han informat els propietaris a la xarxa X: "Tot en ordre". 

Anar al contingut