Imatge del robatori de coure entre l'Arboç i els Monjos
L'acte vandàlic causa retards d'uns 20 minuts, de mitjana, en aquesta línia

Dos nous robatoris de coure provoquen retards durant el matí a l'R4 i l'R11 de Rodalies

Els dos actes vandàlics s'han produït entre l'Arboç i els Monjos, a l'Alt Penedès, i entre Vilamalla i Sant Miquel de Fluvià, a l'Alt Empordà

Redacció/ACNActualitzat

Dos robatoris de coure han provocat retards aquest diumenge al matí a les línies R4 i R11 de Rodalies, segons ha informat Renfe. Els dos actes vandàlics s'han produït entre l'Arboç i els Monjos, a l'Alt Penedès, i entre Vilamalla i Sant Miquel de Fluvià, a l'Alt Empordà.

En el cas de l'R4, els trens han circulat amb demores d'uns 40 minuts de mitjana i, de retruc, això també ha afectat la reprogramació prevista en els combois regionals del corredor sud per obres d'Adif.

I és que l'R2 Sud modifica els horaris i les parades els caps de setmana fins al 26 de maig, i la meitat dels regionals de la costa són desviats per Vilafranca, amb un increment del trajecte de més de 40 minuts. Arran d'aquest acte vandàlic, els serveis regionals han circulat amb retards que podien superar els 30 minuts.

L'avís de la incidència s'ha rebut pels voltants de les 07.30 hores, i tècnics d'Adif han pogut reparar l'avaria a les 12 del migdia. A hores d'ara, Renfe ha anunciat que s'ha recuperat la circulació programada i que s'aniran normalitzant els horaris i els serveis.

Pel que fa a l'R11, el robatori ha passat cap a les 10.50 hores i ha provocat que els trens circulin amb uns 15 minuts de retard. Renfe ha avisat que ha quedat reparada cap a les 14.50 hores.

 

ARXIVAT A:
RenfeRodalies
Anar al contingut