Un prostíbul abandonat i bunqueritzat, base d'una xarxa de tràfic de marihuana

Els traficants, a qui han requisat 37.000 plantes de marihuana, tenien cinc plantacions repartides en diferents localitats de la demarcació de Barcelona

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal d'origen serbi dedicada al tràfic internacional d'estupefaents a la demarcació de Barcelona.

Els agents han desmantellat cinc plantacions de marihuana, han intervingut més de 37.000 plantes i han detingut 13 persones, sis de les quals ja han ingressat a la presó.

En l'operatiu policial, en col·laboració amb les autoritats sèrbies, la Policia Nacional va practicar sis registres a cinc municipis de la demarcació de Barcelona en què, a més de les plantes de marihuana, també van requisar 25 quilos de cabdells i 32.000 euros en efectiu.
 

Una plantació en un prostíbul abandonat

Els traficants tenien cinc plantacions de marihuana repartides en diferents localitats, quatre de les quals estaven instal·lades en urbanitzacions allunyades de nuclis urbans, tot i que la Policia Nacional no n'ha detallat les ubicacions.

Però una d'elles, la més gran de totes, estava ubicada en un prostíbul abandonat que havien bunqueritzat. L'organització havia segellat tots els accessos amb la finalitat que passés inadvertit i no cridés l'atenció de la policia.

A més de traficar amb marihuana a nivell internacional, el grup es dedicava també a subministrar esqueixos a diferents "grow shops", botigues especialitzades en tot allò relacionat amb el cànnabis, de Barcelona.

L'organització, desarticulada gairebé un any després

La investigació va començar el gener d'aquest any, després que les autoritats sèrbies alertessin la Policia Nacional sobre una organització criminal liderada per un ciutadà d'origen serbi assentada a la demarcació de Barcelona.

Segons les primeres informacions, el líder de la banda estaria relacionat amb membres del crim organitzat dedicat al tràfic internacional d'estupefaents.

Les indagacions policials van permetre verificar les sospites de les autoritats, amb la localització de les plantacions a la demarcació de Barcelona i la identificació de tots els integrants de l'organització.

ARXIVAT A:
Policia NacionalMarihuana
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut