Un mort en caure un mur del recinte modernista de Sant Pau pel xoc d'un camió

Una dona que també passava per davant del mur en el moment de l'accident ha quedat ferida lleu

RedaccióActualitzat

Un home de 71 anys ha mort perquè li ha caigut a sobre el mur que encercla el recinte modernista de l'antic Hospital de Sant Pau, a la ciutat de Barcelona. Un camió de gran tonatge hi ha topat i s'ha ensorrat.

Ha passat a les 8:42 del matí, aquest divendres, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, en la seva confluència amb el carrer Independència, al districte d'Horta-Guinardó.

L'home ha mort al lloc de forma immediata. Una dona que era amb ell en el moment de l'accident, de 60 anys, ha quedat ferida lleu i ha estat traslladada a l'Hospital de Sant Pau.

Segons testimonis dels fets, tots dos s'han aturat per deixar passar el vehicle, quan ha topat amb la part posterior de la cisterna amb el mur.

Pedres del mur que han caigut
El mur té pedres de grans dimensions a la part superior (CCMA)

El conductor del camió, que sortia del recinte amb material sanitari, ha donat negatiu a les proves d'alcohol i drogues.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dotacions de la Guàrdia Urbana --que ha obert una investigació--, de Bombers de Barcelona i cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Aquesta és la vuitena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat aquest any.

El mur s'ha esfondrat pel xoc de camió (CCMA)

L'accident ha obligat a tallar el carrer Sant Antoni Maria Claret i ha afectat durant una hora les línies de bus que passen per aquesta via. El servei s'ha normalitzat minuts abans de les 11 del migdia.

ARXIVAT A:
BombersGuàrdia Urbana
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut