El punt de la carretera N-340 on s'ha produït l'accident
El punt de la carretera N-340 on s'ha produït l'accident (Google Street View)

Un mort i quatre ferits en un xoc frontal entre cotxes a l'N-340, a Castellví de la Marca

Amb aquesta mort, ja són quinze les persones mortes aquest any en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Redacció/AgènciesActualitzat

Un home de 30 anys ha mort aquest dissabte a la nit en una col·lisió frontal a la carretera N-340, a Castellví de la Marca, a l'Alt Penedès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit

Poc abans de la mitjanit, dos turismes han xocat frontalment en el punt quilomètric 1.205,5 de la carretera per causes que s'estan investigant.

La víctima mortal és el conductor d'un dels cotxes, M.L.R., veí de Llorenç del Penedès. Les quatre persones ferides, una de les quals es troba en estat greu, han estat traslladades a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a tres quarts de dotze de la nit. Arran dels fets, s'han activat cinc patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta mort, ja són quinze les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2024 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut