El noi ha començat a servir en dues parròquies de la diòcesi de Florència
El noi ha començat a servir en dues parròquies de la diòcesi de Florència

Un jove escollit com el més guapo d'Itàlia deixa la carrera de model per fer-se capellà

Edoardo Santini feia de model, actor i ballarí, i amb 21 anys ha decidit deixar-ho per entrar al seminari

RedaccióActualitzat

Un jove model italià de tan sols 21 anys ha revolucionat Instagram anunciant que s'està preparant per fer-se capellà.

El noi en qüestió és Edoardo Santini, que el 2019, quan tot just tenia 17 anys, va ser escollit com l'home més guapo d'Itàlia en un concurs de bellesa organitzat pel grup ABE.

Model, ballarí i nedador, mitjans italians com l'Stampa recullen la seva història, que ell mateix ha explicat a través d'un extens vídeo en què mostra diversos moments que ha viscut en aquest període d'apropament a l'Església.

En qüestió d'hores, Santini ha aconseguit sumar milers de seguidors encuriosits probablement pel pas que ha decidit fer.

 

"Als 21 anys em trobo en el camí per arribar a ser sacerdot, si Déu vol", explica Santini. "En els darrers anys --continua-- he tingut l'oportunitat de conèixer joves que, ensenyant-me què vol dir 'ser Església', m'han donat la força per investigar aquesta crida que porto dins des que era petit, però que diverses pors m'havien impedit explorar més a fons".

"L'últim any, per fer un primer pas, he anat a viure amb dos capellans, i ha estat l'experiència més bonica de la meva vida", que diu que li ha permès "trobar en el dia a dia la resposta que esperava que m'arribés des de dalt".

En el text que acompanya el vídeo, Santini explica que ja fa temps que volia fer el pas, però que fins ara havia explicat a poca gent el motiu real de la seva mudança. "Necessitava temps exclusivament per a mi", detalla.

Santini explica que ha deixat enrere les feines de model, actor i ballarí, perquè era incompatible. Un "sí implica inevitablement un no", assegura.

 

 

Tot i que hagi decidit deixar la carrera de model, el noi també diu que no vol renegar del seu passat:

"En els últims anys he conegut persones meravelloses que m'han donat molt i m'han permès viure l'art. No ho abandonaré tot, perquè les meves passions formen part de mi, però les viurem i les reprendré en altres contextos."

Després de fer la petició al bisbe, el jove ha iniciat la fase preparatòria i ha començat a estudiar Teologia i servir en dues parròquies de la diòcesi de Florència. Així, conclou, és feliç:

"Em faré sacerdot? No ho sé, soc aquí per saber-ho. Vaig fer aquell pas que m'aterria, que m'impedia ser plenament jo mateix, disposat a dir-me: 'No, m'he equivocat.' Tot i això, del que estic segur és que no em penediré d'aquest viatge, perquè ara puc cridar: 'Soc l'Edoardo, tinc 21 anys i sóc feliç.'"

El noi ha començat a servir en dues parròquies de la diòcesi de Florència (iStock)
ARXIVAT A:
Viral Xarxes socials InstagramReligióItàlia
Anar al contingut