Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques
Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Un home mor aixafat pel tractor quan intentava arrencar una palmera a Ulldecona

La policia descarta que es tracti d'un accident laboral, perquè la víctima, un home de 48 anys, ajudava per amistat el propietari de la finca

RedaccióActualitzat

Un home ha mort en quedar atrapat sota el tractor quan intentava arrencar una palmera a Ulldecona, al Montsià. L'accident ha passat aquest dilluns cap a les vuit del vespre en una finca de la localitat.

La víctima, un home de 48 anys i veí del poble, ajudava el propietari de la finca, cosa que descarta que es tracti d'un accident laboral, segons han confirmat a Europa Press fonts dels Mossos d'Esquadra.

Els dos homes van lligar una corda al tractor i, en fer tracció per arrencar l'arbre, la part davantera del vehicle es va aixecar fins a bolcar sobre la víctima, que va quedar atrapada. L'altre home, en veure que no podia treure'l, va trucar al telèfon d'emergències 112, segons la investigació que s'ha obert sobre els fets.

Diverses unitats dels Mossos, dels Bombers de la Generalitat i de la policia local d'Ulldecona es van desplaçar al lloc, així com del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El ferit va haver de ser rescatat pels Bombers i traslladat a un centre hospitalari, on va morir poc després.

L'Ajuntament d'Ulldecona ha expressat el condol a la família, amics i coneguts de la víctima, en un comunicat municipal. 

 

ARXIVAT A:
SalutPolicialMossos d'EsquadraBombersSeguretat
Anar al contingut