El socialista Óscar Puente, aquest divendres al Congrés dels Diputats
El socialista Óscar Puente, aquest divendres al Congrés dels Diputats

Un home increpa insistentment Óscar Puente en l'AVE cap a Madrid: "Què opina de Puigdemont?"

En l'incident, que ha fet demorar el tren 25 minuts, hi ha acabat intervenint la policia

Actualitzat

Un home ha increpat el diputat socialista i exalcalde de Valladolid Óscar Puente aquest divendres, quan intentava accedir al seient de l'AVE que es dirigia des d'aquesta ciutat fins a Madrid. En concret, l'home li ha preguntat de manera insistent què n'opina de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

El mateix passatger ha gravat l'escena en un vídeo que ha circulat per les xarxes socials. En les imatges, es veu com l'home no para de preguntar al diputat socialista per Puigdemont, mentre aquest demana que cridin a la policia.  

L'incident, en què ha acabat intervenint la Policia Nacional, ha provocat una demora de 25 minuts del tren. I és per això que Puente ha arribat una mica més tard del previst a Madrid. Això sí, ha arribat a temps per a l'última sessió del ple d'investidura, en què tornarà a intervenir en nom del PSOE.  

"Tractava d'accedir al meu seient del tren i un senyor m'ho ha tractat d'impedir", ha relatat als mitjans. Puente assegura que denunciarà l'incident a la comissaria de la Policia Nacional del Congrés

Finalment, l'home ha viatjat en el mateix vagó que Puente. I, quan han arribat a Madrid, segons el relat de Puente, ha tornat a increpar-lo. A Madrid, la policia l'ha tret del tren, tal com ha explicat el diputat. 

Aquest incident té lloc després que Puente intervingués al ple del Congrés el dimarts, quan va parlar per sorpresa en representació del PSOE i va carregar contra el líder del PP i candidat a la investidura, Alberto Núñez Feijóo. 

Amb tot, Puente no ha volgut responsabilitzar el clima polític dels fets. "Són actuacions d'una persona concreta. El responsable és el que es comporta d'una manera tan incívica i jo no vull estendre la responsabilitat més enllà de qui la té", ha assegurat. 

 

ARXIVAT A:
PSOE
Anar al contingut