Barcelona

Un globus blanc captiu a la Diagonal de Barcelona desperta interès a les xarxes socials

Un globus captiu de 27 metres cúbics instal·lat al cel de Barcelona desperta misteri entre els usuaris de Twitter

RedaccióActualitzat

Un globus estàtic en el cel a la part alta de la Diagonal de Barcelona ha estat una de les curiositats comentades a les xarxes. Aquest globus captiu forma part d'un experiment que experts del Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i de la universitat coreana de Hanyang estan fent aquesta setmana a Barcelona per mesurar la qualitat del seu aire. Les mesures s'han pres des de la superfície fins a un quilòmetre d'altura amb un globus de 27 metres cúbics de diàmetre i tecnologia punta miniaturitzada.

L'experiment s'està duent a terme al Reial Club de Polo de Barcelona, un lloc pròxim a l'avinguda Diagonal, on circulen 90.000 vehicles diaris en dies laborables. Aquest fet ha despertat molt misteri a Twitter. Molts ciutadans han manifestat la seva sorpresa en veure alguna cosa estranya al cel de Barcelona i fins i tot alguns, com els integrants del grup musical Estopa, han confós el globus amb un ovni.

 

 


Després de conèixer l'origen de l'objecte que sobrevola el cel de la ciutat comtal, alguns tuitaires han respost així a la xarxa:

 

 

L'OVSI (Objecte Volador Sí Identificat) es retirarà aquest divendres i s'avaluaran els efectes de les emissions atmosfèriques urbanes sobre el clima i la qualitat de l'aire de la regió afectada per la ciutat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut