Madrid / Granada

Un estudi prova que la cervesa rehidrata igual que l'aigua després de fer exercici

Un estudi fet per la Facultat de Medicina de Granada i el Consell Superior d'Investigacions Científiques prova que beure dos terços de cervesa després de fer exercici físic rehidrata igual que l'aigua. L'estudi s'ha efectuat amb 16 joves estudiants de medicina, INEFC i becaris d'investigació sotmesos a temperatures elevades mentre feien esport. Després bevien aigua o cervesa i s'analitzava la resposta del seu organisme.

Actualitzat
A més de les propietats de rehidratació, l'estudi també ha revelat altres propietats de la cervesa relacionades amb l'orina i les facultats.

Els experts de la Universitat de Granada i del CSIC han comprovat que la cervesa produeix menys orina si es beu després de fer exercici físic que si es pren sense fer aquest tipus d'activitat.

Pel que fa a les facultats, l'estudi indica que no produeix pèrdua de coordinació o percepció del camp visual. 

Els resultats d'aquest estudi s'han explicat en el marc del V Màster de Ciències Mèdiques Aplicades a l'Activitat Física que té lloc a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida.

Després de les conferències, els participants han fet una sessió de "nordic walk" per la ciutat de Lleida i un tast de cervesa. I han pogut comprovar a la pràctica les teories de l'estudi.

Anar al contingut