Un dron entra a Notre-Dame per mostrar-ne la reconstrucció dos anys després del foc

L'interior de la catedral està ple de bastides i encara queden dos anys d'obres per recuperar l'aspecte original de la joia gòtica

RedaccióActualitzat

Més de dos anys després de l'incendi de la catedral de Notre-Dame, un dron ha enregistrat imatges de l'interior de la basílica plena de bastides per les feines de reconstrucció del monument gòtic. 

El temple es va cremar l'abril del 2019 i la virulència de l'incendi va fer témer fins i tot per la seva estructura. Ara, quan encara queden dos anys més de feina per acabar la restauració, es pot veure un interior ple de bastides per aguantar l'edifici i començar a refer-ne els detalls.

L'interior de la catedral està encara ple de bastides
L'interior de la catedral està encara ple de bastides

L'objectiu és que Notre-Dame recuperi l'esplendor tal com era. Després d'un intens debat, finalment es va decidir refer la catedral de manera idèntica a la d'abans de l'incendi.

Les obres milionàries de Notre-Dame avancen gràcies a les donacions econòmiques de més de 350.000 persones de tot el món.

Una data fatídica

La joia gòtica de París va cremar el 15 d'abril del 2019. L'incendi va ser molt virulent, es va propagar per tota la coberta i va fer caure el sostre i l'agulla de l'edifici.

La tasca dels bombers va evitar que l'estructura arquitectònica quedés afectada. També van poder salvar les relíquies religioses i les obres d'art d'un valor incalculable que hi havia a l'interior.

ARXIVAT A:
Notre-DameFrança
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut