El detingut havia amenaçat abans a uns familiars, que han avisat els serveis d'emergència
El detingut havia amenaçat abans a uns familiars, que han avisat els serveis d'emergència

Un detingut per obrir foc contra una patrulla dels Mossos a la Bisbal d'Empordà

A l'home, que ha resultat ferit en el tiroteig amb els Mossos, l'han traslladat a un centre hospitalari

RedaccióActualitzat

Un home ha obert foc contra una patrulla dels Mossos d'Esquadra aquest divendres a la Bisbal d'Empordà després d'un incident en un pis del carrer València. L'home ha resultat ferit en l'intercanvi de trets amb la Policia i està detingut.

Segons fonts properes al cas, cap a les quatre de la tarda familiars de l'home han avisat els serveis d'emergències alertant que mostrava una actitud agressiva i que els havia amenaçat amb una arma de foc. Quan els Mossos han arribat al lloc i inspeccionaven la zona, l'home ha aparegut al carrer, ha tret l'arma i ha disparat contra la patrulla.

Els agents han disparat amb les armes reglamentàries contra l'atacant, que ha resultat ferit. L'han traslladat a l'hospital Trueta de Girona per tractar-lo de les ferides. En aquest moment es desconeix el seu estat. Els policies no han patit lesions.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies del tiroteig. El sospitós està detingut per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut